måndag 23 januari 2017

Så grönt det blir just nu här på Västkusten

Snön ligger inte kvar längre, det är med andra ord som det brukar vara här på Västkusten på vintern. Jag är ingen vinterperson så jag tycker det är lika bra med barmark. I helgen har vi vandrat 1,5 mil i mulet och dimmigt väder och det grönaste vi såg var massa mossa, ganska vackert faktist. Men med risk för att vara tjatig längtar jag till Languedocs blå himmel. Det är fortfarande drygt två månader tills jag trampar fransk jord. Under tiden skall jag få se lite blå himmel, tror jag i alla fall i Indialand.

På lördag bär det iväg på två veckors tjänsteresa till Indien. Det är med blandade känslor jag reser, Indien är ett land med så mycket av allt, människor, ljud, färger, kontraster, För mig blir det gärna lite för mycket intryck, men visst lite värme och blå himmel skall jag väl hinna upptäcka mellan allt job.Beslutskram, vad skall packas ner för Indien?


2 kommentarer:

  1. Indialand! Jo, men då blir det säkert blått på himlen. Ha det gott, även om det är i tjänsten.

    SvaraRadera
  2. Fina mossafoton. Vi får vår mossa på terrassplattorna och där är det inte lika snyggt... Så lång tid du vara i Indien, du kommer få hemlängtan ;) Men ha det bra och njut av färgprakt och roliga kryddblandningar!

    SvaraRadera