måndag 1 april 2013

Citronpaj

Här kommer bild på citronpajen gjord från våra alldeles egna citroner. Resultatet blev utmärkt även om vi inte lyckades att köpa florsocker, "poudre de sucre" är inte florsocker kan jag upplysa om utan väldigt fint strösocker.







5 kommentarer:

  1. Måste kännas alldeles speciellt att göra citronpaj på egenhändigt odlade!

    SvaraRadera
  2. Ja det var härligt. Nu har vi plockat av ganska många som får följa med hem. Trädet har fått sig både ett sprut av något gift och vi har pillat ner några pinnar i jorden som skall förgöra det fula inkräktarna.

    SvaraRadera
  3. Vi,Bosse och jag, har smakat och pajen var jättegod!Hoppas det fina citronträdet överlever!

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Florsocker heter "sucre glace" och finns bland annat i fiffiga runda burkar med en sikt i locket, "Moulin à Sucre Glace", men det här ser ut att vara gott ändå ;)
    hälsar Karin i Servian

    SvaraRadera
  5. Tack då vet jag till nästa gång.

    SvaraRadera