lördag 24 november 2012

Invigning av Daisy Gårds o inredningsbutik

Denna gråa lördag förgylldes av att besöka Daisy Gårds o inredningsbutiks nya lokaler. Ett helt nytt hus i gammal stil har de byggt på bara några månader. Det var jättefint i butiken med många fina detaljer som till exempel den stora härliga disken som de byggt av 100 år gamla golv plankor. Ett platsbyggt skafferi fanns också på plats med olika produkter att njuta av. Grattis till en fin butik Britt-Marie!

Det är Britt-Marie som målat och fixat vårt fina skåp som vi har i köket i Frankrike. Jag har visat det tidigare på bloggen men gör det igen för jag är så väldigt nöjd med detta skåp som rest från Sundsvall via Göteborg och hela vägen till Causses. Det är precis lagom stort för köket och rymmer en hel del.

Om en månad är det julafton, jag undrar just hur vädret är nere i Frankrike då. Jag hoppas på lite sol så att vi kan ta en riktig långpromenad bland vinfälten. Familjen kommer inte att vara komplett för än på juldagen, så vi anpassar oss till de franska sederna och firar inte så mycket på julafton, men lite champagne med lite "fruit de mer" får nog slinka ner på julafton i alla fall.

Med lite tur kanske vår "franska balkong" är färdigfixad tills vi kommer ner. När vi köpte vårt hus för två år sedan var allt renoverat och väldigt fint förutom den franska balkongen som saknade räcke och dörrarna var väldigt slitna. Vi har inte vågat öppna så mycket eftersom det bara har varit att kliva rätt ut i luften. När vi var där senast hade dessutom en av dörrarna lossnat ur alla gångjärn utom ett, så det behövs också muras en del.


Skafferiet hos Daisy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar