tisdag 4 december 2012

20 dagar kvar till Julafton

Jag konstaterar att det är 15 grader varmare i Causses än här just nu. Jag hoppas att den skillnaden håller i sig fram till jul, det skall vara minst 15 grader varmare hoppas jag.

Funderar så smått på vad vi skall ha för julmat därnere, bara franskt eller skall det få smyga sig in någon lite köttbulle eller två? Jag tittade på bilder från vår jul för två år sedan, då var huset väldigt nytt för oss och vi hade inte mycket möbler men vi fick en väldigt fin jul därnere.

Gåslever o champagne o en burk sill  från IKEA, vad mer kan man önska!

Har också sett att det nu finns nya svenska ägare till B&B i Causses, Chez Amis B&B. Har också förstått att baren öppnat på nytt med nya ägare. Interiörbilder därifrån visar på en fräsch och nyrenoverad lokal. Det skall bli spännande att testa, det är så kul att det på nytt är lite mer liv i byn.

2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får underbara dagar i Causses och njut litet för oss också!! Bra om ni sätter på värmen i gästvåningen direkt när ni kommer så det hinner bli beboeligt! God Jul och Gott Nytt 2013 önskar vi hela familjen /Lotten och Hans

    SvaraRadera
  2. Tack det samma! Vi skall sätta på värmen direkt. Vi ser fram mot några avkopplande dagar därnere.

    SvaraRadera