lördag 29 juli 2017

Underbart är ganska kort

Två veckor har gått och vi har lämnat vårt franska hem, vi är redan på väg hemåt. Två veckor med bad, vinprovningar, vandringar, byfest, god mat och härligt umgänge med både gamla och nyfunna vänner. Årets sommarsemester med två veckor i USA och två veckor i Frankrike har varit intensiv men alldeles fantastisk. Att få vara med I&I en liten bit av deras långa resa var fantastiskt och att vara i vårt andra hem är alltid en stor glädje. Visst kändes det lite kort i Frankrike men underbart är som bekant kort eller i detta fallet i alla fall ganska kort.
Så här på vägen hem och med många månaders jobb framför mig kommer en kavalkad av bilder från fina upplevelser under dessa fyra veckor.


Ceviche på restaurang La Mar i San Francisco, bättre peruansk mat utanför Peru går inte att få, så gott.


Crater Lake i Oregon, helt otroligt vackert. I som alltid gillat att bada doppade sig i denna djupa och iskalla sjö. Jag gillar också att bada men 12 grader är väl kallt även om det är varmt på land.Gratinerade gröna tomater, väldigt gott och lite oväntad kombintion av syrliga tomater och rökt paprikasås.Bluesfestival i PortlandEn av Portlands alla hundratals food trucks. Jag verkligen älskade Portland och åker gärna dit igen.Annorlunda sätt att servera bläckfisk på men väldigt gott.Vårt superfina Air BnB i PortlandMount St. HelensVi gick upp väldigt tidigt en morgon för att kunna kolla på vad som kommer fram när tidvattnet drar sig tillbaka. Det var superhäftigt.


Det blir inga mer bilder nu. WiFi här på hotellet är en katastrof. Jag måste sova, vi skall ut i trafiken imorgon igen för att ta oss norröver. Bilder från Frankrike kommer i senare inlägg. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar