onsdag 5 oktober 2016

Antikmässa i Pezenas nu på söndag

Inte heller i år lyckas jag att pricka in denna dag då cirka 150 utställare samlas på rue Nationale 113. Istället för att vara i Pezenas kommer jag att vara på tjänsteresa i Kina.

Vi behöver verkligen inte några fler möbler eller andra grejer heller för den delen, men jag tycker det är så himla kul att gå runt och titta och kanske, kanske hitta något som jag inte trodde jag behövde eller får plats med. Det behöver ju inte vara så stora grejer. Just nu är jag intresserad av gammal fint linne, gärna med brodyr.

För att få lite av atmosfären så som jag tror att den är på antikmässan  besökte vi Pezenas när vi var nere för två veckor sedan och gick in och ut ur ett antal av de butiker som alltid finns i Pezenas. Det är verkligen kul för det är så många olika stilar på butikerna.
Kanske något för trädgården?Passar inte riktigt hemma hos ossHäftig lampaOm du saknar en spiraltrappa är detta ett fynd.Industrilampor i massorFina flaskorDom här gillar jag.Undrar vad det suttit för kakel på detta badkaret en gång.
3 kommentarer:

 1. Inte heller jag lyckas pricka in denna helg, varken vår eller höst.... Jag tar också de gröna trädgårdsfåtöljerna! Såg i Köpenhamn på Hay att de har helt gröna utemöbler - mycket snyggt även i modern design. Ha det bra i Kina!

  SvaraRadera
 2. Vi har aldrig varit på lopp/antik marknad i Frankrike, förutom matmarknad, men den 14/10 skall vi upp på Allées Paul Riquet och leta fynd bland 60 utställare, tror ju att man kommer att finna en hel del man skulle kunna fylla upp lägenheten med!
  Underbar blogg ni har, ha en go dag

  SvaraRadera
 3. Roligt att du gillar bloggen och lycka till med fyndletandet!

  SvaraRadera