söndag 7 augusti 2016

À Bientot La France

Ja på återseende är det ju alltid när vi lämnar vårt franska hem, ibland vet vi precis när nästa gång blir och ibland vet vi det inte.

Nu har vi varit hemma en vecka i ett Sverige och Västkusten som inte precis har strålat av lycka över att vi är hemma igen. Nej som högst har temperaturen knatat upp till 20 grader och solen har mest hela tiden gömt sig bakom tjocka gråa moln. Min kropp blev så chockad så jag blev dunderförkyld och tappade helt rösten i två dagar. Just nu hoppas vi verkligen på ett franskt återseende i september, E behöver dock kolla upp några saker med jobbet innan vi vågar boka.

Här kommer lite bilder från vår sista dag nere i vårt paradis. Vi var med L&H och åt lunch på Fleures  d´Olargues, en fin liten restaurang som ägs och drivs av danskar. Eftersom vädret var så fint satt vi ute och åt med en underbar utsikt över byn Olargues, floden Jaur och Pont du Diable. Restaurangen invändigt är också väldigt mysig, inredd i ett gammalt Renaultgarage.

Efter lunchen som varade i två timmar åkte vi och tog ett dopp i Orb på vårt favoritställe. L&H hade inte varit precis här förut så vi var glada att få visa dem vårt favvoställe att svalka oss i floden.

Sedan bar det hemåt för att packa och städa huset. jag kan inte förstå hur fyra veckor kan gå så fort... som alltid var det fler saker vi hoppats hinna göra men som sagt det mesta finns kvar och vi skall ju tillbaka.
À Bientot Languedoc!3 kommentarer:

  1. Ser underbart trevligt ut! Trodde ett tag att det var Pont du Gard.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det är väldigt vackert där, tröttnar aldrig på dessa vyer.

      Radera