måndag 25 juli 2016

Vernissage, Narbonne och ännu en vandring

De senaste dagarna har vi bland annat hunnit med ett vernissage, varit i Narbonne och gjort ännu en vandring. Lite bad både i floden och i havet har vi också hunnit med förutom att vi hunnit träffa vänner och ätit god mat. Nu börjar vår sista vecka här för den här gången, på fredag styr vi kosan hemåt igen. Det har varit härliga veckor och man skall ju sluta när det är som roligast sägs det...Jag hade gärna varit här lite längre, Jag har inte hunnit med allt jag trott jag skulle göra men det mesta finns ju kvar till en annan gång. Jag är så glad och lycklig över att ha detta lilla smultronställe att återvända till gång på gång och ännu har jag inte blivit uttråkad.
Ny utställning hos olivoljetillverkaren PradineUtställning i det som en gång var stall, foderrännan finns fortfarande kvar.

Ägarinnans bostadshus.
Huset är så vackert tycker jag.Konst även ute i trädgården.Konst även inne i oljetillverkningenNarbonne, lite som Venedig...Gammal livsmedelsbutik i Narbonne, nu sålde de bara vin.Bästa badstället i Orb enligt mig.Men Medelhavet är inte så dumt heller.Ännu en vandringVandringen utgick från St. Pons, upp förbi kyrkan och in i skogen.Gick bland kastanjer, vildsvin  gillar nog kastanjer, här ett tillhåll för jägarna tror jag.Precis vad jag misstänkte, här visar de ju till och med vägen för vildsvinen. Vi mötte dock ingen men min livliga fantasi sa mig att det var minst ett som prasslade längre in i skogen.


 

Ätit gott har vi gjort, här bläckfisk på BarbaHär är husets meny.2 kommentarer: