måndag 23 juni 2014

Snart, snart

Snart är det dags att styra kosan mot Frankrike och jag längtar verkligen. Det är inte så dumt att ha två hem, det är snarare väldigt trevligt och jag inser att vi är privilegierad som har ett fint litet stenhus som står och väntar på oss. Efter en härlig midsommarhelg med riktigt bra väder ( i alla fall för att vara midsommar) firad tillsammans med kära vänner återstår en vecka till att arbeta och sedan bär det iväg.

Vi har en liten "Frankrikehörna" i tvättstugan där vi samlar på oss saker som skall ner till Frankrike. Nu har vi ju inte kört bil sedan förra sommaren så det blir lite mer skrymmande saker som skall följa med. Det var riktigt spännande när jag började att sortera bland grejerna, vissa saker som jag köpt eller lagt dit i vintras hade jag faktiskt glömt att de låg där. E undrar om vi verkligen behöver dessa saker med oss ner, men så klart vi behöver det... Servetter kan man aldrig få för många och en duk samt en ny badrumsmatta vill man ju ha, eller hur? Badrumsmattan har alldeles nyss flugit hem från Spanien, den hittade jag på Zara home i Murzia. Det är en väldigt trevlig butik med mycket fina textilier men även annat inom heminredning som lockar.Jordgubbstårta mums så god den var!


Färdig för dans!

Inget smakar som vilda smultron!Vi skall ju vandra några dagar i Pyrenéerna, alltså skall ryggsäck och vandringskängor med också.Det skall bli ordning i ett av våra små förrådsutrymmen och visst finns det ett blågult varuhus i Montpellier men där var vi så många gånger det första året vi hade huset så nu valde vi att köpa på hemmaplan och ta med oss ner istället.

2 kommentarer:

  1. Det kan bli riktigt spännande när bilen ska packas. Tycker vi har en förmåga att samla på oss en hel del varje gång, och då åker vi ju bil flera gånger om året.... Ses snart!

    SvaraRadera
  2. Ja det blir spännande att packa. Njut av er resa genom Frankrike, kanske hittar ni nya smultronställen. Vi ses!

    SvaraRadera