måndag 23 juli 2012

Tre veckor går fort

Ja då var vi hemma igen, våra tre veckor i Causses gick så fort. Vi har ju förstått att det inte varit något speciellt bra väder här hemma under de tre veckorna vi varit borta. Vi hade däremot alldeles utmärkt väder hela tiden, vi fick en liten åskskur en dag och på nationaldagen den 14 juli blåste det en del vilket gjorde det nödvändigt att ta på sig en kofta fram mot elvatiden på kvällen...... det kunde vi leva med. Jag försökte packa med mig det fina vädret men bilen var så full av andra saker, vin, oljor och stolen som jag talade om i förra inlägget så jag fick inte plats med vädret. Efter att ha läst löpsedeln till någon av våra kvällstidningar idag där det står att " Franska hettan är på väg till Sverige", tror jag att vi kanske fick med  lite av vädret i alla fall. Det allra bästa med fina sommardagar är de ljumma kvällarna när man kan sitta ute hur länge som helst. Varje kväll flög svalorna uppvisning för oss när vi satt på terassen. Vilka otroligt duktiga flygare de är, samtidigt som det skall hitta rätt insekter skall de också navigera rätt så att de inte flyger på något och också akta sig för rovfåglar. Det klarar detta mästerligt och fort går det också.

Som sagt jag kunde inte motstå att köpa en av de gamla stolarna som jag hittade i Pezenas, den skall få lite färg på sig och sedan skall jag stolt visa upp den här. Under tiden kommer bilden på skåpet som jag inte la upp i förra inlägget för att det tog så lång tid att ladda ner bilder.

Jag hade först tänkt måla det vitt men det får nog behålla sitt orginalutseende

1 kommentar:

  1. Åh, svalorna i skymningen! Navigerar säkert ikapp med fladdermössen mellan trädkronorna över oss där vi sitter och mumsar kvällsmat.Något att drömma sig tillbaka till när vi nu åter är på svensk, något svalare mark!

    SvaraRadera