onsdag 4 april 2018

Belles vues

Oj vad vi har vandrat, varenda dag  minst 5 km men de flesta närmare en mil. Förutom idag när det har regnat mer eller mindre hela dagen. Men jag behövde jobba och det ha jag hunnit med att göra idag.

På våra vandringar som både varit nere närmare havet och upp mot bergen har vi sett så mycket vackert. Det är så fantastiskt att se naturen vakna, titta upp på den intensivt blåa himlen, se fjärilarna flyga omkring, höra fåglarna och inte minst känna doften av garriguen med sin vilda timjan och rosmarin. Det är så underbart!

Jag delar med mig av lite bilder här, synd bara att ni inte kan känna dofterna...
Ostron är också vackra att titta på.
Kolla in himlen!
Mimosa som fortfarande blommar.Den doftar fortfarande underbart.Långt ner flyter floden Orb.Vet inte namnet på blomman men fin är den.Iris lika blå som himlen.Kolla in vinrankan.Gurkörten är fantastiskt fin, dessutom både vacker och god att ha i en sallad.Bron över till den lilla byn Ceps. Från Ceps går en fin vandring på 1 mil som jag varmt rekommenderar.Är det inte fantastiskt att från en knotig gammal vinranka som ser helt död ut så spirar det nya blad som på sikt kommer att ge vindruvor som sedan blir goda viner.Vild pärlhyacintKaktusfikonAvslutar som jag började med en bild från havet.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar