söndag 3 september 2017

Vart tog sista sommarmånaden vägen?

Nu är det redan september, vart tog augusti vägen? Ja, först och främst kan man ju inte säga att augusti här hemma bjudit på varma sammetslena kvällar, nej dom lämnade vi bakom oss när vi åkte från Frankrike i slutet av juli. Augusti har varit väldigt mycket jobb och dessutom har jag kämpat med en jätteförkylning den senaste veckan. Jättetrist när jag kommit igång med träningen riktigt bra efter semestern. Just nu blir jag helt slut bara av att gå uppför lite trappor. Hoppas dock att det värsta är över nu.

Idag tog vi oss faktist ut på en lite längre utflykt, vi åkte till Läckö slott. Ganska vackert väder om än lite kylslaget vid Vänern när vinden tog i. Jag hade också hoppats på att kunna köpa lite rökt sik och kanske även lite vänerlöjrom vid Spiken. Men icke sa nicke, slut för säsongen... Kom tillbaka i november eller december så har vi var svaret, om jag skall vara riktigt ärlig så lockar inte Spiken som utflyktsmål då.

Var på tjänsteresa i Spanien i mitten på augusti och passerade förbi denna fina trappa.Spansk risrätt, mums!I Spanien var det dock sammetslena kvällar, 30 grader vid tiotiden på kvällen.28 augusti firade vi vår bröllopsdag på Gustus i Kungälv, en riktigt trevlig restaurang med god mat.Fisksoppan var gudomlig. Det är kul att Kungälv fått en så bra restaurang.Dagens utflyktsmål, Läckö slott.Från inre borggården.Köksträdgården som hör till slottet är fin.Frodiga salladshuvuden.Fikon men utan frukter. Det hoppas jag att få se i Frankrike i slutet på månaden.Även fina blommor i köksträdgården.Det riktigt lyser i mitten på blomman.Kyliga vindar i Spikenoch ingen sik att köpa...Men en fin gammal fiskebåt fanns att beskåda.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar