söndag 30 april 2017

April, april...

Nu är redan april slut, det gick snabbt. Det har varit en alldeles speciellt fin april 2017.


Två veckor i Frankrike med underbart väder och allt grönt, det var så avkopplande. Efter en resa hem genom Europa som gick bra, vi hade inga långa köer allt flöt på, men det är långt, de dryga 200 milen. Jag såg till att köra mina cirka 30 mil på tyska autobahn, bara så att jag vet att jag vågar och kan.


Bilen var full av vin och ost som var direktleverans till det stundande bröllopet. Förra veckan var minst sagt intensiv, tillbaka till jobbet och alla förberedelserna för bröllopet. Allt gick bra, vädrets makter var med oss och I&I blev vigda ute som de så gärna ville, solen sken men det var en isande vind som gjorde sig påmind men alla gästerna var tappra och var med på noterna.


Idag har de åkt iväg på sin långa bröllopsresa, de är hemma igen i juli... A&H har också åkt tillbaka till Ukraina så det känns lite tomt. Själv åker jag på tjänsteresa till Indonesien och Vietnam imorgon, det känns sådär. Vill så gärna vara hemma nu när naturen vaknar men nu är det ett jobb som skall utföras, lika bra att gilla läget. När jag är tillbaka är säkert allt riktigt grönt här hemma.


Sista dagen i Frankrike vandrade vi upp till Notre Dame de Capimont
Vilket visade sig vara en kyrka som fortfarane var i bruk, jag trodde det var en ruin vi skulle komma fram till.
En av många fina vandringar vi gjordeVi avslutade dagen med en glass i RoquebrunDär blåregnet var aldeles fantastiskt vackertHela 70 stycken små penséer packades in i vaxat papper och tyll, detta blev del av bordsdekorationen.Penséer var temat för dagen.De som inte fick plats på borden blev fina i fönstren.Osten direkt från La France gjorde succéSolen sken och himlen var nästan lika blå som i LanguedocDe penséer som inte gästerna tog med sig hem pryder nu vår trädgård.


Några till...                                                                  

2 kommentarer:

  1. Så härligt att de fick ett fint bröllopsväder! Förstår att direktleveransen från Frankrike var populär... Ha det så bra i Asien, vi hoppas på en lång vår innan sommaren slår till.

    SvaraRadera
  2. Jag hoppas också på en lång vår, det är en så fin tid.

    SvaraRadera